boekje
kwis
zoeken

prijs € 24,90

Nederlands
2020
ISBN 9789083025858
paperback
134 pagina's
kleur met afbeeldingen
24 x 16 cm

Boek Ko Klimaat

Ko's Klimaatboekje
Feiten en achtergronden over het klimaat

Op de basisschool van Ko Klimaat wordt vaak gepraat over het klimaat. Veel kinderen maken zich hierover zorgen. Ze zijn bang voor klimaatverandering. Hierdoor zouden mensen, dieren en planten in problemen komen.

Ko is geïnteresseerd in het klimaat en wil er daarom een spreekbeurt over houden. Ko is daarvoor, samen met zijn hondje Einstein, op klimaatreis gegaan om feiten en achtergrondinformatie te verzamelen over het klimaat.

Ko's Klimaatreis bestaat uit een Wereldreis, een Tijdreis en een bezoek aan de Klimaatprofessor.

De verzamelde informatie heeft hij opgeschreven en ingeplakt in zijn speciaal hiervoor aangeschafte notitieboekje met het verslag van zijn Klimaatreis.

Ko's Klimaatboekje is een makkelijk leesbaar, rijk en vrolijk geïllustreerd handgeschreven verslag van de Klimaatreis van Ko en Einstein.

Ko's Klimaatboekje is geschreven voor kinderen van 10 tot 12 jaar, maar zeker niet kinderachtig. Het is ook geschikt voor leerkrachten, meelezers en andere geïnteresseerden.

Bekijk het inkijkexemplaar

"Prachtig geïllustreerd en genuanceerd kinderboek over klimaatverandering" (Recensie)
wetenschapsjournalist Marcel Crok  

"Voor kinderen (ouders, leerkrachten) die zich echt willen onderdompelen in het veelzijdige klimaatverhaal een aanrader."
Recensent NBD Biblion Mart Seerden  

Leverbaar bij elke (internet)boekwinkel zoals:

AKO Bol.com Bruna

Deel deze pagina
koklimaat.nl de makers regels en privacy voor onderwijzers en ouders